Alumiinilistat – millaisiin tarkoituksiin niitä voi käyttää?

Valikoimastamme löytyvät alumiinilistat soveltuvat esimerkiksi seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 

Askelkulmalistat

Askelkulmalistat viimeistelevät kynnykset ja porrasaskelmat sekä samalla suojaavat niitä käytön aiheuttamalta kulumiselta. Valikoimassa on alumiinista valmistettuja, uritettuja askelkulmalistoja. Kiinnitysvaihtoehtoina on joko ruuvi- tai tarrakiinnitys. Askelkulmalistojen mitat ovat 25x20mm ja 35x35mm. Värivaihtoehtoina on erilaiset metallin sävyt sekä klassiset musta ja valkoinen.

https://maler.fi/tuote-osasto/alumiinilistat/askelkulmalistat/

 

 

 

Eritasolistat

Eritasolistoilla voi viimeistellä eri tasossa olevat lattiamateriaalit sekä liikuntasaumat. Valikoimassa on sekä sileitä että uritettuja alumiinista valmistettuja eritasolistoja. Kiinnitysvaihtoehtoina on joko tulppa- tai tarrakiinnitys. Eritasolistojen leveydet ovat 41mm, 40mm ja 61mm. Värivaihtoehtoina on erilaiset metallin ja puun sävyt sekä klassiset musta ja valkoinen.

https://maler.fi/tuote-osasto/alumiinilistat/eritasolistat/

 

 

 

Hobbylistat

Hobbylistat, kuten kulmalistat, U- ja T-listat ja putket, soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen. Alumiinista valmistetuilla hobbylistoilla voi viimeistellä esimerkiksi säilytys- ja kuljetuslaatikoita, liukuovikaappeja, valokuva- ja peilikehyksiä sekä säleikköjä. Listojen sävyvaihtoehtoina on valkoinen sekä anodisoitu hopea.

https://maler.fi/tuote-osasto/alumiinilistat/hobbylistat/

 

 

 

Laattalistat

Laattalistat viimeistelevät kosteiden tilojen laatoituksen tyylikkäästi sekä kulutusta kestävästi. Valikoimassa on alumiinista valmistettuja, sekä pyöreän- että neliönmuotoisia laattalistoja. Laattalistojen korkeudet ovat 8mm, 10mm ja 12mm. Värivaihtoehtoina on erilaiset metallin sävyt niin kiiltävällä kuin harjatulla pinnalla sekä klassiset musta ja valkoinen.

https://maler.fi/tuote-osasto/alumiinilistat/laattalistat/

 

 

 

Saumalistat

Saumalistoilla voi viimeistellä samassa tasossa olevat lattiamateriaalit sekä liikuntasaumat. Valikoimassa on sekä sileitä että uritettuja alumiinista valmistettuja saumalistoja. Kiinnitysvaihtoehtoina on joko ruuvi- tai tarrakiinnitys. Saumalistojen leveydet ovat 25mm, 30mm ja 40mm. Värivaihtoehtoina on erilaiset metallin ja puun sävyt sekä klassiset musta ja valkoinen.

https://maler.fi/tuote-osasto/alumiinilistat/saumalistat/