Vuoden 2022 päästölaskentamme ovat valmiit.

Vastuullisuusarvojemme mukaisesti haluamme olla edelläkävijä myös tehtaamme hiilijalanjäljen hallinnassa. Tämän myötä aloitimme keväällä 2023 yhteistyön Green Carbon Finland Oy:n kanssa. Toteutimme heidän kanssaan yhteistyössä liiketoimintamme päästölaskennan.

Edistyksellinen yhteistyö jatkuu, jotta tiedämme vastaisuudessakin, millaisen hiilijalanjäljen tehtaamme toiminta ja valmiit tuotteemme jättävät. Kevään 2024 aikana valmistuu tuotteidemme EPD-laskenta. EPD-laskentaa hyödyntämällä meidän on mahdollista seurata myös yksittäisten tuotteidemme hiilijalanjälkeä.

Vastuullisuus merkitsee meille ensiarvoista ja kokonaisvaltaista kehittämistyötä osana liiketoimintaa.

Tutustu linkistä alta uuteen vastuullisuusjulkaisuun!

Maler Oy, vastuullisuus

Jaa sosiaalisessa mediassa