Uusi sivustomme on avattu

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun sivustoomme

Halusimme nykyaikaistaa kotisivumme vastaamaan enemmän tämän hetken tarpeita. Olemme kuitenkin pyrkineet säilyttämään kotisivujemme kiitellyn helppokäyttöisyyden ja selkeyden. Valikot löytyvät entiseen tyyliin sivun yläreunasta, sieltä pääset selaamaan muun muassa tuotevalikoimaamme, tuotteiden asennusohjeita, jälleenmyyjiämme ja muuta yritykseen liittyvää informaatiota.

Uutena sivustollamme on suunnitteluosio, johon on koottu sisustuskuvia inspiraatioksi. Kuviin on merkitty, mitä Malerin tuotteita sisustuksessa on käytetty.

Suunnittelu

Sivustolta löytyy myös Ajankohtaista-osio, johon päivittelemme tämän tyylisiä, lyhyitä uutisia. Blogissa käsittelemme sisustamiseen ja rakentamiseen liittyviä aiheita sekä kerromme enemmän Malerin tuotevalikoimasta, uutuuksista, tämänhetkisistä trendeistä ynnä muista mielenkiintoisista teemoista.

Blogiin

Halusimme myös helpottaa tuotteidemme hakutoimintoa sivustoltamme. Tuoteryhmittäin voi hakea joko kaikki ko. ryhmään kuuluvat tuotteet tai tuoteperheittäin. Suodatin-toiminnolla voi etsiä tuotteita raaka-aineen, sävyn tai käyttötarkoituksen mukaan. Tyhjään hakukenttään voi esimerkiksi kirjoittaa haluamansa tuotteen mitat tai muuta vapaata tekstiä.

Tuotekortilla tuotteen voi lisätä muistilistalle painamalla tuotteen kuvan oikeassa kulmassa olevaa sydän-painiketta. Muistilistaan pääset sivun oikeasta ylänurkasta. Listaan voi lisätä useampia tuotteita ja lähettää lopuksi itselle sähköpostiin. Näin sinulle jää mieleen, mitä tuotteita Malerin valikoimasta löytyy. Voit ottaa muistilistan mukaan jälleenmyyjällemme. Muistilistan avulla sinun on helppo kertoa, millaisia tuotteita olet etsimässä.

Muistilista

 

Toivottavasti pidät sivustomme uudistetusta ilmeestä. Ruusuja tai risuja saa antaa:

Ota yhteyttä