Osta työtä Suomeen -päivä 4.12.

4.12. kannatetaan kotimaista

 

Osta työtä Suomeen päivää vietetään jo kuudetta kertaa. Päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa ja valitsemaan suomalaisia tuotteita ja palveluita. Valinnoilla on merkitystä – jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa. Kotimaisen tuotteen työllistävä vaikutus ja vastuulliset arvot ovat hyviä syitä suosia suomalaista. Suomalaisen tuotteen ostaminen on tärkeää näin teemapäivänä – ja kaikkina muinakin päivinä!

 

Ostamalla Avainlippu-tuotteen varmistat, että hankintasi on vastuullista, kotimaista työtä – ja työtä on Suomessa vielä tulevaisuudessakin. Malerin MDF listoilla ja paneeleilla sekä puisilla listoilla ja paneeleilla on Avainlippu-merkki. Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa vastuullisesti ja joka täyttää merkin käytölle asetetut vaatimukset. Merkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto.

 

 

 

Suomalaisena perheyrityksenä Maler työllistää kotimaassa yli 70 henkilöä, ja toiminnallamme on työllistävä vaikutus Suomessa myös hankintojen ja jälleenmyynnin kautta. Merkittävä osa yhteistyökumppaneistamme on ollut mukanamme yrityksen alkumetreiltä lähtien, jo yli 30 vuotta.